El QuimiPop ASESINO anda Suelto!!

 

Història real com la vida mateixa

De com la tecnología atempta contra les costums pagesívoles

Per Ulianov (13/09/1997)Un tio es va comprar una motoserra i va decidir provar-la abans d'enviar-la al tio que li havia demanat que la comprés, així que la va encendre i com no tenia ni idea de amb que l'havia de fer funcionar la va omplir de benzina súper, evidentment no va funcionar.

Escurrint el bulto va decidir enviar-la directament al amic, sense dir-li que l'havia omplert de benzina i que l'havia intentat engegar. El amic quan la va rebre es va estranyar que la màquina en qüestió fés tanta pudor de cremat, peró no li va donar importància. Va omplir-la del combustible que necessiten les motoserres i va veure que funcionava.

La sang paret esquitxa com el quetxup a la salsitxa


Temps després va decidir anar-la a fer servir al bosc per tallar unes branques. La sorpresa va ser seva quan tallant unes branques la motoserra va començar a fer soroll, i de cop va escopir una gran quantitat de benzina que el va deixar tot remullat, va intentar apagar-la però no va poguer, així que va decidir deixar la motoserra a terra i esperar que se li acabés la benzina per a que es parés ella sola. Va estar una estona i com s'aburria va decidir encendre un cigarret, i posar-se a fumar.

Al activar l'encenedor, oblidant que ell estava xop de benzina, tot ell es va encendre, va començar a correr amb tanta mala sort que va topar amb la motoserra, aquesta que encara funcionava li va començar a tallar el peu, el tio no podia marxar perque la motoserra el tenia enganxat, i quan va intentar fer un altre moviment la motoserra li va començar a tallar l'altre peu.

Així el tio en qüestió va estar una estona fins que va apareixer un pagés que en veure'l, va correr a apagar-lo i el va portar a l'hospital. El tio en qüestió es va salvar, això si, tenia tot el cos ple de cremades de tercer grau i havia perdut les dues cames fins més amunt del genoll. Però com ja sabeu, tot es soluciona operant, després de unes quantes operaciones el tio va quedar com nou.

La primera cosa que va fer al recuperar-se va ser anar a veure al cabró que li havia enviat la motoserra, va trobar-lo, va encendre'l i va començar-lo a serrar a trossos, amb tan mala fortuna que serrant al tio, va enganxar uns cables de la llum i va rostir-se, encara ara si vas a la seva tomba es veu una mena de fumillo que hi surt de dintre.

    Moraleja 1: No deixis que mai ningú compri res per tu.
    Moraleja 2: No deixis que mai ningú provi res per tu.
    Moraleja 3: No vagis sol al bosc.
    Moraleja 4: El Pagés és un cabró, però de vegades ajuda.
    Moraleja 5: Si vols matar a algú fes-ho al mig de la saleta i no t'acostis a les parets.

Totes aquestes molareies es resumeixen en una de sola

"Si no tens foc per a que cony vas a buscar llenya"<<< Tornar a Psicohistorias

 

 

 

Visite nuestros patrocinadores: