El QuimiPop ASESINO anda Suelto!!

 

La mort de l'economia capitalista

Capitalistes de merda especuleu amb aixó

Per Dlejok (13/09/1997)Hi havia una ves tres porks feixistes profes dekunumia fet klase a klase. va entrar un tiu amb una eskopeta a la ma, els porks van dir al unison: - arribes tard, no pots entrar!.

el tiu, ni cort ni perezos, li va fotre un tret al kap al primer profe d'economia capitalista de merda, la sang la pisarra va eskitxà, kom el ketxup al salsitxó.(inspiracio fepina)

la nena tonta, pija y pilota de la clase va komenzar a kridar, va rebre el regal dun tret a la cama, el membre va sortir disparat i va caure en mitg del pasillu.

el segon pork economista de merda va intentar fugir per laltra porta del aula, pero no va passar daixo, un intent. una dotzena de perdigachos de posta clavats a la eskena el va fer prendre una altra decisio, tombarse un ratet al terra i morir-se.

la piji de merda es va desmaiar, en la clase es va fer un silenci sepulcral. el payo va vaixar trankilament per les escales del mitx de la clase, va fer un gracil saltet per no trepitjar la cama ke hi havia, totes les mirades el segien fins arribar a davant del ultim pork.

el pavo li var dir: - has dobrir una mika mes la ment a la joventut!!! va manxar la seva eskopeta, la va fotre sota la mandibula del pork y va premer el gallet.

la seva ment va kedar enganxada per l'alta paret per sobre la pissarra, tant amunt ke despres no es va poder netejar, des de llavors al A6002 es poden veure les restes del primer experiment per obrir la ment a tothom i somiar sobre un mon millor.

FINotes del autor:

  • Hem van fotre fora de la clase d'aconomia per arribar 10 segons tard, bon moment i inspiracio per fer una spikohistoria. Tenia tot el necesari: Un rato per perdre el temps i un pavo a ki odiar, tot el demes surt sol.
  • Vaig tenir que afegir 2 profes mes perque si no la psicohistoria s'acabava de seguida
  • De nena tonta, pija i pilota nomes vaig posar una perke era a la facultat d'informatica, si no el protagonista s'hages quedat sense municio...

<<< Tornar a Psicohistorias

 

 

 

Visite nuestros patrocinadores: